Hopp til hovedinnhold

Vårutgaven av Underveis er nå lansert!

Sola titter frem, og det merkes også i trafikken. Vi popper ut i gatene fra alle kanter, og hodet er rusa på sol. Syklistene trosser både telehiv og grusete veier. Pensjonistene er ute og lufter kabrioleen for turens skyld, mens mange unge tar sin første selvstendige kjøretur med lettmotorsykkelen. Parkeringsplasser må vike for feiebilene. Vi kjører lass på lass med kvister fra hagen, og for å gjøre klar til dyrking  må traktorer fra jorde til jorde. Russebussene ruller med høye beats og feststemt ungdom. Det er vår i trafikken!

Nå finner du den nyeste utgaven av Underveis inne på underveis.co! Underveis er oppdatert slik at den passer med årstiden vi nå er inne i.

Dette er nytt i boka:

  • Nye animasjonsvideoer i flere kapitler
  • Nye bøtesatser for 2024
  • Nye diskusjonsspørsmål
  • Oppdatering i oppgaver
  • Ny og enklere konkurranseinnsending

Du finner siste versjon av Underveis her: www.boka.underveis.co