Hopp til hovedinnhold

Millys motorsykkeltips

Milly Berntsen Midtlie (17) ble med på oppvarmingstur i forkant av 50-årsjubileet til Norsk Veteran Motorsykkel Club og NVMC Elverum/Våler MC Veteraner som går av stabelen 26. juni – 7. juli – “På 2 hjul fra Lindesnes – Nordkapp”.

Se video fra turen med Millys beste tips og triks når man skal ut på motorsykkeltur. Har du flere? Del de gjerne med oss ved å sende en e-post til underveis@tryggtrafikk.no.

NVMC er en klubb for alle som har interesse for mopeder, motorsykler, både nye og gamle – egentlig alt som durer. I denne klubben er ungdom på sine nye 125 kubikkere eller scootere hjertelig velkomne. Det er en sosial og hyggelig gjeng fra ca. 17 år og opp til 80+ som deler tips og triks.

På turer og treff rundt i det langstrakte land er det stort fokus på trafikksikkerhet og samhold. Man vil se Norge fra motorsykkelstyret, og man heier hverandre frem og hjelper hverandre når det blir motorstopp, ikke hvis. Til jubileumsturen blir den yngre generasjon på to hjul spesielt oppfordret til å bli med.

Er du MC-fører eller vurderer å bli? Se flere gode råd til nybegynnere i trafikken.