Hopp til hovedinnhold

Nå er førstehjelpsmesterne Nord endelig her!

Nå er endelig Realityserien førstehjelpsmesterne her! Tilknyttet serien har vi laget flere undervisningsressurser du finner her på underveis.co. Opplegget Vi har laget rundt Førstehjelpsmesterne finner du i:

I serien har 9 unge lovende trafikanter fra Alta fått prøve seg på ulike førstehjelpssituasjoner i vinterlige kjøreforhold. Serien består av 4 episoder, som kan brukes i undervisningen for ungdomsskole og videregående opplæring. I tillegg til serien vil du få flere forslag til oppgaver og aktiviteter som er relevant for førstehjelp og kan benyttes i ulike fag.

Førstehjelpsmesterne Nord er laget i sammen med blant andre:

  • Norsk førstehjelpsråd
  • Alta Røde kors
  • Alta og Troms kommune
  • Finnmark fylkeskommune